Koronahjelp

Vi i JSU håper alle studenter har det bra til tross den utfordrende situasjonen vi står overfor.

Vi har et tett samarbeid med fakultetet for å sikre at den nye studenthverdagen blir så god som overhodet mulig, samt sørge for gode løsninger for eksamen. Fakultetet jobber på spreng og arbeider så godt de kan med å få utarbeidet kvalitative alternativer for oss.

Det er utfordrende for mange å ikke ha et studiested å gå til og ikke minst ha færre muligheter til å samarbeide med andre studenter. Vi anbefaler alle å søke etter å finne digitale løsninger for samarbeid. Enten man lager ukes- eller månedsplaner sammen, diskuterer oppgaver over Skype/Facebook/Microsoft Teams eller skriver oppgaver som andre kan rette og komme med tilbakemelding på. Den nye studiehverdagen er helt klart mer krevende og det gjelder å finne nye studieteknikker som kan tilpasse denne perioden.

Det er mange som ikke har en kollokviegruppe eller andre enkeltstudenter å gå til. De som ønsker seg en kollokviegruppe eller enkeltstudenter å samarbeide med, kan sende mail til jsutromsoe@gmail.com med navn, avdeling og antall studenter dere ønsker å samarbeide med.

Vi oppfordrer alle studenter til å strekke ut en hjelpende hånd for de som ikke har noen å studere med, og dere kan også melde dere ved å sende en mail til oss. Vi har taushetsplikt og vi skal etter beste evne sette sammen antall studenter etter ønske.

Det er mange som sitter i karantene og vi ønsker derfor å etablere en ordning der frivillige kan melde seg til å hjelpe. Dere som sitter i karantene kan henvende dere her om dere skulle ønske hjelp med å handle mat, medisiner el. Vennligst bruk skjemaet under.

Er det noen som føler det er spesielt vanskelig i disse tider, kan dere alltid gi en beskjed til de tillitsvalgte, ethvert styremedlem i JSU eller på JSU sin mail jsutromsoe@gmail.com. Vi tar mer enn gjerne imot meldinger på Facebook/mail/mobil, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil prøve å gjøre hva vi kan, og eventuelt henvise dere til en annen instans etter deres behov. Som sagt, har vi taushetsplikt og vil ikke videreformidle informasjon om det ikke ønskes.

Styremedlemmer i JSU:

Johanne Grov Eilertsen – johanne.grov@gmail.com – 91 54 66 89

Tuva Kriznik Sørensen – tuvaksorensen@gmail.com – 46 65 69 40

Simon Christoffersen – Simon@hlkbb.no – 94 14 38 33

Frida Mokkelbost – fmokkelbost@gmail.com – 90 58 58 99

Mariann Daliva Ryvold – mariannryvold@hotmail.com – 48 28 29 56

Anna Sandbakken – annasandbakken@hotmail.com – 99 561 802

Julia Johansen Halsebø – juliajh@hotmail.no – 97 41 92 94

Tillitsvalgt på 1. avdeling

Adrian Mathiesen- ama224@uit.no -40 43 66 46

Marie Moen – meiremoen99@gmail.com – 40 47 98 88

Tillitsvalgt på 2. avdeling

Frida Strande Olsen -fridasolsen@hotmail.com

Espen Hansen – eha252@post.uit.no

Tillitsvalgt på 3. avdeling

Marie Solberg – marieesolberg@gmail.com – 90 70 49 90

Elise Nikoline Lindgård – elise.ni@hotmail.com – 45 07 22 37

Tillitsvalgt på 4. avdeling

Fredrik Stenstrøm – fredrik.stenstroem@gmail.com

Anders Holberg Hansen – anders_hanseen@hotmail.com

Tillitsvalgt på 5. avdeling

Amanda Gamst – amandagamst@gmail.com – 48 22 71 43

Øyvind Grindberg Helseth – oyvind.helseth@gmail.com – 41 25 57 20

Tillitsvalgt på LLM

Davinio Esmario Dwarkasing – davidwarkasing@gmail.com – +31 6 39847227

Contact Us
First